Ik kan me nog heel goed herinneren wanneer ik voor het eerst Ebru kunst ( papier marmeren) zag op TV. Ik was 9 jaar, op slag verliefd en wilde dit heel graag leren. Helaas waren er toen geen cursussen of docenten die deze kunst beoefenden. Jaren later, begin 2016, heb ik voor het eerst een Ebru-kunst workshop gevolgd bij Ebruze. Mijn gevoelens voor de kunst bleken onveranderd en werden door deze workshop helemaal aangewakkerd. Dit smaakte naar meer en daarom heb ik mij verder verdiept in Ebru door het volgen van masterclass cursussen en trainingen bij Ebru docent Vildan Evren en Ebruze in Rotterdam.

In mijn werk combineer ik de klassieke technieken met moderne invloeden.

Ik word veel geïnspireerd door de natuur en mijn reizen die ik maak. Zo hebben de meeste van mijn schilderijen een naam van een stad of een object uit de natuur.

Ieder jaar komen Ebru-artiesten uit tientallen landen over de hele wereld bij elkaar om hun liefde voor de kunst en technieken te delen. In 2016 heb ik voor het eerst deelgenomen aan 5th World Ebru Day in Praag. Gedurende dit evenement heb ik diverse workshops bijgewoond van verschillende Ebru-artiesten. Het serieus en intensief beoefenen van deze kunst heeft ertoe geleid dat in 2017 één van mijn kunstwerken is uitgekozen voor een tentoonstelling in The Mall of Duba, (6th World Ebru Day).

Verder exposeerde ik aan de middenbaan in Barendrecht en in Medisch Centrum Zuidwijk in Rotterdam en had een solo expositie in het Charloisse Poort, eveneens in Rotterdam.